VOGELBEURZEN IN DE OMGEVINGVogelvriend Nieuwegein
Iedere 4e zaterdag van de maand (m.u.v. juni, juli en augustus) van 10.00 tot 12.30 uur in het clubhuis De Voliere ('t Drieluik), Rond het fort 14, 3429 MK Nieuwegein. Info www.vogelvriend.nl. Wilt u op de hoogte blijven over de vogelbeurs, stuur dan een mailtje naar: pr@vogelvriend.nl.


Zaterdag 14 september, Woerden
Vogelvereniging Avicultura Woerden organiseert weer een vogelmarkt op 14 september 2013 in het clubgebouw aan de Singel 43a te Woerden, waar handelaren, kwekers en hobbyisten hun ruime assortiment aan vogels te koop aanbieden. Er zullen o.a. kanaries, parkieten en vele tropische vogels zijn.

U bent van harte welkom van 10:00 - 13:00 uur.

Het bezoeken van deze vogelmarkt is dan ook een must voor elke vogelliefhebber. Wie op zoek is naar een vogel of een koppel vogels, is zaterdag 14 september 2013 aan het juiste adres. Voor vragen omtrent vogels en advies kan men terecht bij de leden van Avicultura terecht. Tevens bieden wij u ook nog de mogelijkheid om uw vogels tijdens de vogelbeurs te verkopen, ook voor niet-leden. Uiteraard is de toegang en uw 1ste koppie koffie gratis.